.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Lipo
Text: JaW: Ne, není. Tak jedeme...

1. Lopata pro Oldieho - viz minulý příspěvek. Poté bude chtít opravit studnu - lano koupíš v Golden Valley a pak 3 květiny Broc a 1 škorpioní ocas. Ty nalezneš ve Farmers v oblasti Gecko. Hledej v mrazničce.

2. Pilulky - Doctor Ti dá quest, zajdi u benzínky k Jackovi - někdo ho s fialovými róbami ukradl, vrať se k Residental a u těch Bulls (kde si scháněl pušky a granáty) by měl být poklop od kanálu (Prostě od vchodu se strážemi jdi podél zdi a plotu). V kanále nalezneš Gordona, prohledej skříňku nalezneš 3 fialové róby, prokecej Gordona, dá Ti novou lokaci Small Villiage. Jdi tam, pokecej s osadníkem ve stanu, řekne Ti, že večer jsou tam lidé, které hledáš. Vyjdi z lokace na mapu, a vrať se tam někdy kole 20:00. Na jihu nalezneš \"lupiče\", kteří Ti řeknou jak to vlastně celé bylo. Vrať se k Farmers Residental, zajdi za Gordonem, zabij ho a použij výbušninu na dveře ke skladišti. Vybrakuj police, vrať se k Jackovi - dej mu, co mu bylo zcizeno. Nechá Ti prášky pro doktora a teď už jen skoč zpátky za doktorem. ;)

3. Derek potřebuje zbraně - Zajdi za prodavačem zbraní a zeptej se ho na ty pušky. Nemá je, poradí Ti jinou alternativu - zajdi k Bulls (ten oplocený dům s ostrahou) - do sklepa a řekni střážci, že máš zájem o zbraně (raději save, dá se to trochu podělat...), zaplatíš - vybrakuješ skříňky a police. Vrať se k Derekovi (doporučuji před tím všechny pušky vyprázdnit, munice do pušky se vždycky hodí...). Derek chce po Tobě granáty - zajdi zase k Bulls za kaplanem (nebo co to je za tím pultem) a řekni, že chceš zbraně a že Ti o nich pověděl Derek, přesvěč ho o nebezpečnosti zbraní - za pěníze Ti dá klíč k pokoji s botníky, kde jsou granáty. Dones je Derekovi.

4. Kdo vyloupil Jacka - viz 1.

JaWe, dodělej nejdříve toho Dereka - ať máš představu, kde co je... Snad to z toho chaosu pochopíš...
Kontaktní údaje