.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: HEXX
Text: No nebylo to spatne, jen neuveritelne jednoduche. Prvni dve mise z campu jsem nemohla absolutne prijit na to, kde je ten Quatermaster, takze jsem ty cinany umlatila pestmi, coz neni tedy moc hard.
JInak je to pekne udelane ma to spad, par novych napadu, ale pro ty co to nestahnou z warezu, ale zaplati za to teda nezavidim.

Vzhledem k tomu ze jsem den pred tim rozehrala novou hru, tak jsem tam sla vpodstate hned po odchodu z Vaultu a zarazilo me par veci. Nova postava se tam vicemene snadno a rychle naleveluje, mam dojem ze se mi za tu hodku a pul co mi trvalo Anchorage dohrat, povedlo udelat asi 7 lvl.
Po dokonceni tedy ziskate pristup do toho zbranove skladu kde je mimo jine taky Gaussovka a T51b, ktery si muzete nasadit ani by jste meli vycvik od Bratrstva (mozna je to bug - doufam) cili se ted muzu vratit vpodstate na zacatek hry do Megatuny v top armoru coz neni dobre.

Naopak me potesila Gaussovka, protoze to byla zbran ktera mi v arzenalu vyslovene chybela. Zmena munice me ani tak moc nezarazila (na wikii kam je odkaz tady ze sekce fallout 3 Zbrane se konec koncu muzete docist proc tomu tam je:-)) Nekdo by mohl namitnout ze ma az moc velky dmg a snadno dostupnou munici, na druhou stranu je to kompenzovano tim jednorannym nabijenim a nemoznosti opravit jinak nez u obchodniku. Nicmene stejne jako ten Winter T51b je to na zacatku hry kdy se daji clanky pomerne snadno shnat pomerne nevyvazenost
Kontaktní údaje