.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Yoyomon
Text: Zdar bando,
musím se přiznat, že sem příznivcem F3, až na nějaké ty zhovadilosti, co se ve hře vyskytují - viz ty všemožné šutráky - sou prostě všude! I na krchově v Arlingtonu!!!
Ale Operation: Anchorage?? Takovou zhůvěřilost bych čekal leda tak od fanouška, co udělal svou první misi v editoru GECK, ale ne od profíků. Na tom přídavku neni nic kladnýho, leda to, že si můžete běhat v starý zbroji, která je stokrát hezčí než to, co nosí Bratrstvo. Jenže to mohli přidat bez jakékoliv mise...
Jak si Bethesda vůbec může dovolit udělat špionážní misi s takovou ubohou AI deset let po Commandos, v době Stalkera? Dva čongové jsou v bunkru, trefíte jednoho, druhej ani nedutá... Anebo: vojáci mají naskriptováno, že ve chvíli, když někam vstoupíte, přiběhnou na danou pozici, ale nevidí vás, pokud se plížíte! Prostě se tam najednou objeví jakoby nic čong. Proč tam nestojí už od začátku?
A další a další věci. Vojáci takřka nependlují, v první misi je většina k vám otočená zády a nezmění tuhle pozici. No prostě hrůza.
To s tim doplňovačem bych bral, je to přeci simulace, proč v ní nemít nekonečno munice, proč by se v ním měli opotřebovávat věci? Ale neberu už, že jsou doplňovače za každým rohem.
Se záporama by se dalo pokračovat do nekonečna..
Mapa lokace Anchorage není třeba využitá celá: několik míst, kde se mise odehrávají se krčí v pravym rohu, achjo.
Doufejme, že Pitt bude lepší, ale po dohrání tohodle mám vážné obavy. Bojím se :P
Jo jeden prvek RPG by tam byl: na konci operace můžete generála překecat, aby se zabil (ehm, harakiri přeci páchali Japonci, ne Číňani :D)), namísto abyste s ním nesmyslně pobíhali po dvorku továrny - to je fakt už ubohost.

Příde vám taky nelogická celá zápletka? Psanci si vás najmou na vyzkoušení simulátoru a za odměnu máte dostat tu nejlepší technologii, co se v budově VSS (nebo co to je za výzkumný ústav) nachází. Přitom právě Psanci se od Bratrstva oddělili kvůli tomu, že prý neschraňovali technologii, což je primární úkol bratrstva (=za cílem udržení pokroku).
Jak to chce bratr Psanec dodržet, když takový unikáty rozdá bez mrknutí oka (ano, je tam roztržka) \"místnímu\", o kterých se navcí Psanci vyjadřují s pohrdáním... Pofidérní.

No... nemá cenu dávat jakékoliv hodnocení tomuhle \"datáči\". Prostě 0/10. fujk fujky fuj
Kontaktní údaje