.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Sius
Text: Sám patřím mezi mladou generaci, ale pracoval jsem v herní komunitě čítající 40 000+ lidí (cze/svk) a musím říct, že hloupost drtivé většiny z těch, kterým jsem musel asistovat při řešení problémů jde za hranice tohoto světa. Jednalo se o desítky případů denně a finální číslo bylo okolo 1500 a jen velice mrňavé procento z těchto lidí bylo schopných uznat svoji chybu a poučit se z ní nebo jen spolupracovat na vyřešení celé záležitosti. Nekonečné remcání, neschopnost vidět věci z jiného pohledu než jen toho svého, absolutní pravda vždy na jejich straně a tak dále a tak dále... Když pak příjde na výběr hry, takovýto člověk se spokojí s něčím, čím by si by starší generace nebo osvícení pařani nenechali pošpinit svůj disk.

Když může mít někdo takový názor na Fallout, co by potom řekl na mou modlu Might and Magic 6/7? A co potom na první dvě knihy might and magic, kdy hra neměla automapping a museli jste si kreslit svoje vlastní mapy! Pro dnešní pařany taková hra není hrou ale spíše hlavolamem. Je mi blbé kázat tu z pozice herního veterána, když jsem sám ještě mládě, ale alespoň mám nějakou laťku. Raději nebudu hrát vůbec, než hrát hry, za které se stydí pomalu i samotní vývojáři, pod cožeto vlastně dali svůj podpis jen aby měli zase na chleba a na mlíko...


Při psaní tohoto jsem narazil na zdroj odkud je Hurcala citován a zmiňuje se tam i o \"mém\" MaM jako o něčem podřadném, tak jsem si vygooglil něco málo o tomto \"hráči\".

Docela překvapen jsem zjistil, že má rád Planescape Torment, což je dle mého skromného názoru hra, kterou by mělo být zákonem stanoveno dohrát alespoň 3x před dovršením 18ti let života. Tak jsem čekal, že jde o RPG fandu a svým komentářem na Fallout asi jen provokuje aby zabil čas nebo co. Ale bohužel po přečtení jeho komentářů k Planescape všechna naděje zmizela. Nechci ho nějak shazovat, obrázek si o něm může udělat každý skzre google, ale tento typ hráče má neuvěřitelnou vlastnost vytočit mě, kdykoli si přečtu nějaký z jeho \"názorů\".

http://www.youtube.com/watch?v=kBVmfIUR1DA

R.I.P. oldschool.
Kontaktní údaje