.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Drobek
Text: Taktak. Ovšem často jde o to, že vývojáři musí makat podle ekonomů a ekonomové zase ví jaký je mainstream a ať se to nám starým chlapům, či rozumně uvažujícím dospívajícím z ČR a okolí líbí nebo ne, mainstream je zhruba patnáctiletý úplně vypatlaný amík kterému maminka k narozeninám za těch padesát dolarů střílečku koupí.

Dle mého pro lidi se zájmem o příběh a celkově kvalitní hru bude vycházet čím dál méně oficiálních her které by je uspokojily (či alespoň neznechutily), takže je na čase začít více brousit po nadšeneckých projektech.
Vezměte si třeba Battle for Wesnoth. Začínalo to jako malý projektík a dnes na tom dělá spousta lidí z celého světa a má podporu v podstatě větší než novodobé \"pecky\"

já osobně byl v poslední době z her akorát zklamaný. Icewind Dale 2 už nebyl to co jednička, Neverwinter 2 jsem radši před koupí stáhnul abych zjistil, že ho nerozjedu a Fallout 3 mě naprosto zklamal. Ještě si počkám na Starcraft 2 a ten mi buď vrátí víru v kvalitní hry nebo mě podpoří v mém názoru, že je třeba začít dělat víc svobodných her.
Kontaktní údaje