.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Semtex
Text: Autor: AiMLEzZz Odesláno: 10:10, 22.2.2009
\"sice asi teoreticky patřím do \"nové generace\" hráčů (je mi 16), ale občas sem fakt znechucenej, když od spolužáků slyším co hrajou za sračky a vynáší to do nebes - Crysis, Counter-Strike, DotA, Mass Effect atp. Starý hry sou údajně divný, maj hnusnou grafiku bla bla bla... většina dnešních dospívajících je zcela očividně naprosto dementní...\"

Poviem to takto: Koordináciu oko-ruka má na starosti malý mozog. Komu chýba veľký, musí vystačiť s hrami, na ktoré jeho kapacita stačí.

Autor: Drobek Odesláno: 16:16, 22.2.2009
\"Taktak. Ovšem často jde o to, že vývojáři musí makat podle ekonomů a ekonomové zase ví jaký je mainstream a ať se to nám starým chlapům, či rozumně uvažujícím dospívajícím z ČR a okolí líbí nebo ne, mainstream je zhruba patnáctiletý úplně vypatlaný amík kterému maminka k narozeninám za těch padesát dolarů střílečku koupí.\"

Bohužiaľ máš pravdu. A je to ešte horšie, pretože hra, vo svete ktorej zakysneme na dvesto-tristo či viac hodín je fakticky veľmi nežiadúca - marketing totiž tvrdí, že \"ideálna hra\" sa má dohrať za 30-50 hodín a už sa k nej hráč nemá nikdy vrátiť, ale radšej si kúpiť \"tú novú pecku\". A bohužial na druhú - vo svete, kde je jediným zákonom \"zisk tu a teraz\" má marketing pravdu.
Kontaktní údaje