.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: kecal
Text: Musím přiznat že v F3 je několik pěkných momentů kdy sem neodolall a vytvořil hromadu obrázku z hry . Ale bohužel třeba takový kapitol vypadá hesky ale je herně nezajímavou stavbou , škoda takové postupné dobývaní bratrstvemv oceli by mohla být nádhera ! Dále takový pentagon neboli citadela mě pořádně zlamal , budova jak kráva a jen čtyři lokace . Kaurňa vždyť třeba takový malý úkolek kde byste odhalovali podzemí prostory a jejich tajemství by nebyl špatný . To samé i v rivercity nechtějte mi snad nakecat že v letadlové lodi by se nedala nalést vzácná předválečná technika ? Většina vojenských základen a valutů je mimo zájem bratrstva . a vrchol všeho dějová línie pokud se tak dá nazvat .
Navíc betezda se ani nesnažila vytvořit historii herního světa . Máme tam sice dvě frakce bratrstva ale jediné co tak nadávají druhým do zrádců a nic víc . A hergot co sou ta zatracená rota T , sice mají černé bojové zbroje a sou to žoldáci ale odkud pišli a kdo jem platí ? Nebo Relilini renžři mají něco společného s NCR ?
Bohužel F3 je zatraceně nedotažená a nevyvážená hra míň střílení a víc alternativních řešení by nebylo na škodu .
Kdyby tak vytvořili aspoň čtyři typy hráčských postav . Hbitý voják zvykly na klasické a energetické zbraně a obchodník . Odolný Bojovník s těškými a chladnými zbraněmi s technickými dovednostmi . Medik a vědátor schopný na dálku vypnou robota a přeprogramovt ho na poslušného mazlíčka . Nebo takový mentouš schopný se telepaticky nabourat nepříteli do hlavy nebo vrhat věci pomocí telekineze plus páru samurajských dovedností a máme z něho postapokaliptického Obivana Kenobiho :-)
Stejně by nejlepší bylo vytvořit pořádnou strategii s prvky RPG která by se dal přirovnat k Originál War . Prostě od kamene až k vyspělé civilizaci . Ale stejně pochybuji že semi tenhle sen vůbec kdy vyplní .
Kontaktní údaje