.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Kalimero
Text: JaW: ano bavíme se o Falloutu a jeho fanoušcích. Tím že jsem zmiňoval, že Geck může použít kdokoliv, sem se ti snažil ukázat, že kdokoliv je jak fanda, tak nefanda, tak i ten co Fallout 3 vůbec nehrál.
Samozřejmě ten kdo nezná F3 a je zamilovaný do F2 a chce konkrétně tu hru upravit, tak je jasné že upraví F2 a nebude předělávat F2 do F3 enginu :)
Já měl spíš na mysli jak tys zmiňoval - větší samostané módy a příběhy, které zaberou několik měsíců i let práce, tak ty je jednoznačně lepší dělat v gecku. Takový člověk co do toho věnuje tolik práce totiž hlavně myslí na ten výsledný svůj produkt a ten se dá lépe zrealizovat v gecku. A pokud je člověk opravdu fanda Falloutu jeho obsahem, nemá důvod se nějak upínat k dnes už archaickému enginu, která má přesto svoje kouzlo.
Čímž bysme mohli znovu rozpoutat diskukzi zda by byl Fallout Falloutem v modernějším hávu, což je dle mě klínem mnoha zarputilců. Jsou svázání se starým vzhledem a cokoliv nového prostě Fallout zničí. Neškatulkuju. Vím že spousta tvrdila že to tak není :)

Kontaktní údaje