.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Lordus -> smejki
Text: Smejki, reakce typu \"neznas google kretene\" prece nepatri na komunitni server.. Preci snad chapes, ze clovek, ktery poda podobny dotaz do teto diskuse, to dela z nekolika duvodu:

1. ma nejspis zajem dozvedet se primo to, co je predmetem jeho dotazu,

2. chce ziskat nejakou tu informaci navic (konkretne lepsi cena, dostupnost, doba dodani, nebo vubec existencekrabicove verze, zkusenost dalsich nakupujicich), kterou mu strycek google zatim nerekne (a kde jinde by ji mel sehnat nez na strankach tomuto fenomenu venovanych)

3. chce cas, ktery venuje k reseni tohoto ukolu investovat radeji na strankach ktere se tomuto fenomenu (Fallout) primo venuji a dozvedet se tak neplanovane o novinkach a precist si treba reakce jinych uzivatelu.

Muzu te ujistit, ze kdybych nutne do hodiny potreboval neco, co se da do te hodiny sehnat, tak si to sezenu, ale tady o to preci nejde.

Jen me prekvapuje, ze tohle musim vysvetlovat cloveku, kterej se stara o komunitni web. Vzdyt ty bys mel byt preci rad, ze tuhle otazku tady pokladam, ne? Nebo je to jak v Hospode na mitince, prevedu to na tento priklad: Od jakziva jsem chtel byt spravcem a moderatorem fanouskovskeho webu, ale chodili tam lidi, tak je poslu do prdele. Mam dodat jeste neco vic?
Kontaktní údaje