.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: JaW
Text: Lordus: Na toto ti opravdu nebudu odpovídat dvakrát, protože jsem to už jednou udělal. Přečti si, prosím, můj předešlý příspěvek.
A prosím, nesnaž se mi namluvit, že právník nemůže být taky idiot. Je to hodně hloupá obhajoba, pane 8-) Idiot může být klidně i pan president a že takových ve světě je a bylo. Nechápu, že tě baví prudit v každé diskuzi s tím samým. Dej si pauzu. Fakt už mě nebaví číst pořád dokola pod každou novinkou o Fo3 to samé rýpání a poučování lidí, kterým se Fo3 nelíbí. Řekni si svůj názor a přestaň do lidí hučet přemlouvat je co je podle tebe správně, aby si mysleli
a co často taky děláš, vymýšlet si a podsouvat jim myšlenky, které sis sám vytáhnul z paty.

smejki: sorry, že jsem se dotkl tvé aristokratické výchovy, ale když potkám blba venku, tak se mu vyhnu, když mi však vleze do baráku a zasviní mi každý koberec v každé místnosti, tak ho musím vyhodit jakýmkoliv způsobem. A jak jistě sám vidíš, s blbem se nedá nijak domluvit, protože si bude pouštět tu svoji desku pořád dokola. No a protože nejsem zastáncem banování, tak je potřeba udělat vyhazovače jinak.
Kontaktní údaje