.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Ratmamahatma
Text: Psychotic:
Tvůj point neni uplně špatnej, ale vyhnul bych se tomu odsuzování. Pro mě tohle byl případ u Morrowindu - soubojovej systém byl naprosto příšernej, rozhovory ve hře v podstatě nebyly - pouze monology se vzácným výskytem odpovědí ano/ne. Obtížnost extrémě nevyvážená. Nicméně svět to byl úžasně propracovanej a nápaditej a to mě u hry udrželo velice dlouho (bohužel jsem nikdy neměl dost výdrže, abych to dohrál). Abych tenhle svět mohl prozkoumávat a vytáhnul z toho i nějakou další zábavu než jenom požitek z průzkumu jako takového, byl jsem ochoten trpělivě kličkovat mezi herníma možnostma tak, abych se vyhnul těm nejstupidnějšim efektům a z těch méně stupidních vykřesal to nejlepší.
Oblivion podle mě neměl zajímavej svět - Vylezli jste ze stok, vlezli do jedněch rujn, do jednoho města, do prnví brány a viděli jste vše. Navíc nebyl zdaleka tak originální jako v Morrowindu a spousta věcí tam zkrátka nedávala žádnej smysl. Soubojovej systém byl ale docela zajímavej a zprvu bavil a tak jsem to i chvilku hrál a zavíral oči před stupidníma monologama a propastnou debilitou prezentovaného fantasy světa než mě přemohla repetativnost všeho konání skombinovaná s tim hroznym růstem obtížnosti a odměn v závyslosti na levelu. Připadal jsem si jak křeček v šlapacim kolečku.
Doufal jsem, že se Bethesda z Oblivionu pro příště poučí - alespoň se tak celou dobu tvářila. Bohužel Fallout 3 je absurdně špatnej ve všech ohledech, které jsou důležité pro to, abych si užil hru. Ani to nebudu vyjmenovávat - skutečně všechno špatně, nenapadá mě jediná věc která by na tý hře byla zajímavá. Opět - pro mě.
A jelikož tady neni žádná věc, která by mě na tý hře zaujala, nemám ani potřebu zavírat oči před ostatníma neduhama, abych si tu jednu věc užil. Abych si užil F3 musel bych zavřít oči před F3 a předstírat, že hraju Darknes - The ultimate simulator of black. To celé = odinstalovat F3 a nainstalovat Diablo :D
Kontaktní údaje