.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: BigD
Text: A to ještě nevíte o tajných plánovaných dílech.

Fallout3: Pro War Cap - v oblasti Colorada už nikoho nebavilo navzájem se střílet a tak své problémy řeší pomocí kopané. Vyberte si jednu z frakcí (Nájezdnici, BOS, či oblíbení Zombies z minulého dílu) a ovládněte hřistě a celé Colorado. Novinkou je brutální pohled jak z kamery na stadionu.
Vyjde koncem Howardovi velké stolice.

Fallout3: Meat for Speed - Nejdivočejší a nejbrutálnější postapo závody, které jako jediné můžete ve Falloutu zažít. Tvůrci do hry vrací zpět do hry vozidla a nyní můžete i závodit. Své vozidlo můžete libovolně tunit a můžete si vybrat z více jak dvaceti kousků (Ford Mustang, Audi TT...) a mnoho závodních okruhů. Jako bonus lze s vozidlem jezdit normálně po mapě a schovávat si v něm věci.
Vyjde po velké Howardově stolici.

Fallout3: The New York Sims - Konečně máte příležitost založit rodinu, seznámit se s novými lidmi, postavit si dům a vybavit si ho dle libosti. Budete se starat o své simíky, budete se starat o jejich potřeby a přání, o jejich postup v kariéře. Z vašeho simíka se tak může stát hrdiný vůdce BOS, nebo klidně Enklávy. Hra nepodporuje násilí, ani sprostou mluvu. pegi: - 3+
Vyjde před Velkým ukamenováním.
Kontaktní údaje