.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Kharkow
Text: Bože to se nedá číst. Asi se pobliju. (myslím tím celou druhou stranu) Že to ten člověk hrál na XBOXu s gamepadem, že jo?Bo jinak by to musel být fest moron...

Mé postřehy:
- Je to naprosto odporné a designersky odfláknuté, minimálně stejně odporná grafika jako u BS spíše o několik řádů horší, placatá země bez textur netáhne, OA je oproti tomuhle grafický klenot.
- Je to naprosto nudné, jediné co děláte je, že bezúčelně pobíháte a střílíte, větší frašku co se týče tzv. \"questů\" si nepamatuji. Nemáte po pár desítkách minut žádnou motivaci hrát dál. Anchorage si alespoň nechtěl na nic než bezduchou střílečku hrát.
- Je to naprosto triviální, pokud vám nedojdou náboje, anebo se vám nezničí zbraň a nezbyde vám tedy jen \"bejzbolka\" nemáte problém! Všichni poslušně umírají na jednu ránu z Alien Blasteru, anebo 2 z Plasmy na Very Hard. (používat Tesla kanón musel ten člověk snad jen proto, že to má COOL název, bo jinak si to nedovedu vzhledem k jeho účinku, pětkrát louhovaného čajového sáčku, vysvětlit)
- Je to naprosto jednoznačně nejhorší DLC co se zatím objevilo.
- Je zde naprosté minimum nových/použitelných věcí

Člověk si říkal, jo F3 v bažinách bude prdel. Ouha spíš to prdelí je, ale holou a do ksichtu.
Na pomyslném DLC žebříčku to po posledním datadisku vypadá takhle 1. OA, 1. PITT, 3. BS, ..... dlouho nic .... X. PL Rozhodně doporučuji raději třikrát projet unylý BS, než odpad jakým PL je. A kdo nevěří, má šanci si to vyzkoušet a udělat vlastní názor, já s minimální nadějí o zlepšení vzhlížím alespoň k Mothership Zeta.
Kontaktní údaje