.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Kharkow
Text: Touha žít....: \"Pfůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůuuuu.\" .
Pro lidi naladěné na stejnou infantilně rozpustilou notu musí být hodnocení citoslovcem vyjadřujícím dlouhý oddech zcela jasné :) , pro ty ostatní zhodnotím dílo pěti přívlastky seřazenými dle váhy, protože nemám sílu se více rozepisovat. Tak tedy: naivní, roztahané, chaotické, trýznivé, překombinované.

Ze stylu psaní, výrazů, naivnosti, atp. usuzuji, že autor je v jednom z posledních ročníků ZŠ, případně čerstvý bažant na SŠ a zde tedy vidím alespoň teoretickou naději na doučení \"shody podmětu s přísudkem\" a gramatických zvěrstev. Chci také upozornit na fakt, že v aplikaci MS Word existuje kontrola pravopisu, která ve spojení s uživatelovým zásahem eliminuje alespoň základní nesmysly a překlepy.

Přečetl jsem si to, místy jsem se pobavil (jak nad příběhovými akcemi, tak nad slovosledem), místy jsem pomalu brečel (nad útrapami, kterými jako čtenář musím v textu procházet, což mnohdy nad zábavou převažovalo) a poměrně často jsem se taky nudil, čili víckrát již nechci. Děkuji

Na závěr ještě uvedu, že pokud je mermomocí nezbytné mít v dílu jakkoliv zbytečné screenshoty, tak alespoň komprimovat, zmenšit rozlišení/udělat výřezy, zarovnat na stránku a podobně co se alespoň základních operací týče. Nebýt pekelně rychlého hostingu VŠB a adekvátního HW, přistupuji k povídce jednoznačně zaujatý (a ne v dobrém).

P.S. Je evidentní, že psaní autora bavilo a z díla se mi vyloženě zvracet nechtělo, takže vezme-li si všeobecně v threadu a hodnocení redakce uváděné výtky k srdci, budu se na pokrok v příštím díle těšit.
Kontaktní údaje