.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Kharkow
Text: Vault: Super, sice by autor potřeboval číst, číst, číst, bo 3x pod sebou začínat věty jednoduché slovem \"Stopy\" a následně \"Lukas\" je trochu síla a rovnítko mi tam trochu zavazelo, ale TOTO je POPRVÉ co jsem se u zdejších počinů BAVIL, jen ještě mám výtku k závěrečnému \"moralizování\" kde mohl autor nádherně zaveršovat na závěr a ne poskládat zpola stupidní větu, ale to bych chtěl asi moc :)

Frankie: Neuvěřitelně stupidní dialogy. Jednou vypadá hlavní postava jako idiot, podruhé je z něj geniální zabiják a já tomu nevěřím ani za mák, protože si tak neuvěřitelně rozporuplnou postavu autor rozhodně \"vykreslením\" neobhájil.
Poslední dva odstavce jsou pak zmatek ad absurdum a shazují počit do spodin pekelných! Kdo kdy viděl, aby \"mstitel\" tak debilně vysvětloval \"obětem\" o vo co tady gou. Ne díky, stupidní, stupidní, stupidní dialogy.

Povídka od Vany: Tak tady řeknu(napíšu), že přesně do třetí strany (PDFka) ve mě budila povídka zájem, kdy jsem s mírným očekáváním četl bez přerušování dál a dál, ovšem s úderem strany čtvrté, je to pak jen rozbředlá sračka s neuvěřitelně stupidními dialogy. Při pokračování na oněch stranách cítím, že autor sám nevěděl kudy, kam... \"Esa\" vystřílel během začátku a na konec mu nic nezbylo. Z posledního odstavce jsem pak šel vyloženě zvracet... škoda.
Kontaktní údaje