.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Lmslaver
Text: Děkuji porotě za přečtení, bodové ohodnocení a názor na povídku.
Ohromně jsem se bavil, když jsem začal povídku psát, ale postupem času mi bylo jasné, že jsem si ukousl příliš velké sousto. Chtěl jsem do ní nacpat co nejvíce věcí, které jsem při hraní Falloutu 1 a 2 tolik miloval. Ano, nikterak neoriginální příběhový škvár je zakončen kýčovitým koncem. To patrně na mě zanechaly stopu přečtené knihy Karla Maye a další dobrodružná literatura z dětství.
Co dodat k pravopisným chybám? Z diktátů jsem měl ve škole nejlepší známku čtyřku ( a to byl svátek), lepší už to asi nikdy nebude.
Snad se najde pár lidí, kteří si po přečtení téhle povídky neřeknou že to číst byla zcela ztráta času. Spisovatel už ze mě nebude, to vím, ale zase jsem zkusil něco, co mě bavilo. Byla to sranda a o to hlavně jde. Protože když nejde o život tak jde o h.... :D

Mimochodem pokud jde o vlajku, tak záleží v jakých barvách. Někdo věšel státní, někdo asi černou. Podle toho co mu těch dvacet let svobody přineslo. Já nevěšel žádnou, protože by možná bylo lepší věšet politiky, zloděje a podvodníky (na někoho sedí všechna označení). Přenechávám mávání vlajkou jiným a raději ve Falloutu zastřelím nějakého mutanta, který nestihne vytáhnout ruku z vlastního zadku ke své bouchačce, nebo se začtu do nějaké kvalitní brakové knížky. To jsou totiž jedny z mála kladných věcí, které nám pád totality přinesl.
Kontaktní údaje