.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Psychotic to Toudi
Text: Problém s Fallout-2-only fanoušky je problém, že jsou to čistě PCčkáři a jako takoví nemůžou RPG-kouzlo F3 chápat. Naopak já si vyprošuju označení Fallout-3-only fan, protože F2 jsem mnohokrát dohrál a i přes spoustu jeho chyb se mi líbil.

A PRO VŠECHNY OSTATNÍ: U dobře hodnocené hry nelze říct, že je to špatná hra. Prostě nejde. Mužete říct, že se vám nelíbí, ale to je tak vše.. Mně se kupříkladu nelíbí Halo. Ale nikdy bych nevypustil z úst, že je to špatná hra. Ona prostě není. Jen mi nesedla. Fallout 3 byl myslím vyhlášen RPG roku (not sure), takže to není špatné RPG, jen vám její RPG systém nesedl. Toť vše.

Btw. co se týše Cod:MW - ano, je to nechutná komerce, ano, je to zábava pro masy. Ale to z toho nedělá hru pro blbce. Já za CodMW2 vyhodil sedmnáct stovek, ale nemůžu říct, že bych toho litoval. Ve split-screenu s kamarády si s tím člověk užije srandy až až. PRostě každý může z toho či onoho důvodu něco zavrhovat, ale nic to nemění na tom, že jeho názor je předpojatý až hanba. To ale na brahmíně není nic nového, že? :-)
Kontaktní údaje