.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Templayer
Text: Doufám, že projekt V13 (Fallout MMO) bude stát za to. Aspoň trochu, žádné iluze si nedělám, ale doufám že to herně vyřeší lépe, než u Fallout 2238.

Co jsem tam naposledy hrál, pozměnili hratelnost změnami takovým způsobem, aby se nikdo nemohl obohacovat či využívat herních nedostatků. (největším problémem co jsem tam viděl bylo, že hra aby byla alespoň trochu hratelná vyžaduje vícero povolání a tudíž postav (jedna postava toho moc nezvládne..) jenže šéfové to tak omezili (enormní prodlevy u využití dovedností či těžení, 10 minutové čekání při přepnutí postav a další ..) tzv. rád bych si počkal až to výjde natvrdo (jestli vůbec, stávající komunita klesá...alespoň v očích mých) nebo dokuď se to zase nebude dát hrát.

Jestli tu někdo projíždí tyhle komentáře, a má alespoň trochu rád 2238 - F, a není v klanu, a má prach.. no to už přeháním ale, dal bych nějakej malej klan, třeba 3-10 lidí, v malý základně (jeskyně) ... A ne, k VŠB už se radši nehlásím, občas ste tam dělali pěkný lumpárny :D . Tzv. s VSB už jen a pouze přátelé, nic víc. Má někdo zájem? :D :) .

Rada pro humanoidní bytosti, které čtou mé komentáře - Neberte mně vážně, teda jestli si chcete zachovat duševní zdraví. :D
Kontaktní údaje