.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Melichor
Text: Blá blá blá... opakující se historie. Nejdříve jsme tu měli F3 a očekávání...naprostá většina se těšila. No Beth neodvedla tu nejlepší práci, ale díky ní žije Fallout. Teď přichází NV a strategie je opačná, všichni už teď nadávájí, neb za Obsidianem stojí Beth jako Emperor za Darth Vaderem. To by jste raději, aby to zase vzala do ruky Beth a ne Zenimaxem podporovaný Obsidian? Máte pocit, že dnes je možné vytvořit v nezávislém studiu franchise hru, která bude mít přístup k softwaru a enginu, aby stvořila top A hru s dobrou distribucí?
Nadáváte na trailer... kdo kruci z Vás kdy nadávál na běžící televizi v intru F1? Je to logické? Je logické mávát chlapíkovi s rotačním kulometem, když poprvé po 80 letech otevřete dveře?
Robot je plagiát... To je Wall - E taky, Terminátor taky, Mr. Handy též, kteréhokoliv robota co si vzpomenete je jen rozvinutí R.U.R.. Asi by mě tam více naštval řádící Mr. Handy, než tenhle na gyroskopu usazený salvage robot. A že je podobný Wall-E nebo Claptrapovi? No a? Až se na Vás pořítí ze skal, budete si říkat: ,,Oh asi jen hledá kytičku nebo bordel... Ale proč to dělá v mých střevech?\" A k tomu rozebíracimu obrázku: ta jeho ruka: nízké rozlišení nebo jiný mechanismus, třeba třeba využítí elektromagnetických západek? A proč nebyl takhle nikdo hnidopišský dříve? Například levitující Mr. Handy nebo Sentry bot nebo kyber mozek, co vypadá jako reálný mozek v dalším? Technické opodstatnění?
A co je tak neuvěřitelného na červeném infravidění u sofistikovaného obleku průzkumníka teda netuším, když tu máme technicky mnohem složitější PA. Stejně jako pokus získat novou kolonii pro NCR, jako byly obodbné pokusy s Reddingem a naznačené pokusy s VC.

A slovo závěrem: staří mazáci, jež mají F1,2 prošlapané jak cestu do školy či práce, přestaňte smutnit po Van Burenu... Beth nám ho(sice bez vtipné kaše kolem) přehodila dost surově, ale předhodila: Všichni víme jak měl končit, ale když nám to Beth přednesla s DL, tak zase všichni: ,, To není možné, aby taková kravina, jako je orbitální útok byl ve Falloutu.\" Tady nám předhodí něco co využívá Hoover dam, tedy téměř nevyčerpatelného zdroje energie(za předpokladu, že tam ta voda je) a co bylo součástí VB projektu a už zase blá blá, ohledně toho.
Kontaktní údaje