.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: JaW
Text: Amaroun - Tak ti to vysvětlím:

ad 1) Bude ti stačit, když ti řeknu, že Bethe$da nepochopila smysl Falloutů a udělala z toho místo kvalitního RPG, jen mainstreamovou střílečku s RPG prvky pro děcka?

Tvoje naivita ohledně Bethe$dy je neuvěřitelná, ba přímo dětinská. Tvrdit, že Bethe$da zadala vytvoření dalšího dílu Obsidianu kvůli fanouškům původní série, může tvrdit jen někdo z hodně vysokou horečkou a beru to jako nepodařený vtip. Bethe$da chce jen vytřískat další prachy navíc na stejném zastaralém enginu, než do něho zase začne rýpat a uvolnit si ruky pro další TES projekty. Nic víc za tím nehledej.

ad 2) O jaké předpojatosti ohledně FoNV to mluvíš? Na FoNV se těším, protože už teď je jasné, že tahle narychlo splácaný standalone datadisk, který se vytváří pod dohledem šéfů Bethe$dy, bude mít daleko víc společného s Falloutem než Fo3 kdy si jen přál mít. I když musí Obsidian FoNV dělat na stejně blbém enginu, bude mít ve hře stejně blbé animace, pravděpodobně i stejné dva dabéry jako ve Fo3 a musí se řídit podle pravidel Bethe$dy, bude to nejvíce podobná záležitost starým Falloutům od dob Falloutu 2. Pro mě tedy nástupce Fo2.

A jak říká Smejki, negeneralizuj. Každý z nás, co tady píšeme novinky, má trochu jiný náhled na Fallout 3 (Psychotic např. velmi pozitivní 8-)), ale na to tě neupozorňujeme poprvé, tak si to už někam napiš. Já osobně Fallout 3 do rodiny Falloutů nezařazuji, ale jako další hru si ho klidně zahraji, tak jako jiné akční rpg hry. Hrál jsem ho všeho všudy 40 hodin, hned jak vyšel. Dokud jsem při mém prozkoumávání světa omylem a zcela nesmyslně nenarazil na střed hlavní linie, když jsem plnil jen vedlejší úkoly, tak mě hra bavila. Bavila, ale jinak, ne jako Fallout 1 a 2, kde jsem většinu času trávil v rozhovorech a zkoušel všechny možnosti příčiny a důsledku, ale jako Morrowind nebo Oblivion. Fallout 3 je totiž blíže Oblivionu než Falloutu 2 a to její největší chyba je, že tu hru pojmenovali Fallout 3 a ne Oblivion - Zdivočelí ghoulové útočí.
Kontaktní údaje