.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Sius
Text: 2 meehail: Musím říct, že meleš strašné máčky. Nikoli proto, že bych se cítil uražen, ale věty typu \"...Fallout 3 může být označen za RPG, protože nemá konkurenci. Ano, pak tu jsou ještě tituly jako Witcher, ale ty nemají tradici a ani dostatek pozornosti...\"

Co z toho tedy soudit? Pokud je hra jednookým mezi slepými může se dle tebe hrdě vydávat za něco čím není. Ovšem zapomínáš na fakt, že když se kolem mihne někdo s oběma očima otevřenýma, nezachrání ji ani pytel přes hlavu. Navíc situace na poli RPG zdaleka není tak špatná, aby tu byla nějaká krize žánru. Stačí zaplavat mimo vody hlavního proudu a o kvalitní počin není nouze.
A co mě úplně dorazilo, tak byl tvůj styl jakým si zametl pod koberec Zaklínače, jako by šlo o něco méněcenného. Hold to nehrajou kámoši ze školy, tak to musí stát za hovno, no ne? Tebou zmiňovaný Planescape byl popravdě pomalu propadák co do prodejnosti, přitom jde o legendu, která nechala nedotčeného jen málokoho z těch co ji hráli.

A k mému postoji vůči F3 jen už dodatkově. Co je podle tebe největší plus F3? Příběh? Rozhovory? Vývoj postavy? NPC? Lokace? Grafika? Rozebrat F3 na jednotlivé pixely a zase složit zpět, tak zjistíš, že v něm není ani náznak hloubky. Vše jen proto aby bylo a dohromady hra nefunguje ani jako FPS ani jako RPG a ani jako mix. Spíš jako celkem povedený simulátor vybuchování hlav. Na ničem jiném si totiž autoři nedali tak záležet jako na tom, kolik hektolitrů krve se rozcákne po dopadu plyšového medvídka na supermut.. ehm orkovu hlavu.
Kontaktní údaje