.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Melichor - Sius
Text: ach zas mám tu potřebu se bránit, byť vlastně nejsme ve při...

Ano, podle hodnocení(nadnesených, podplacených atd.), které recenzenti obdařili F3 soudím, že je RPG žánr v úpadku. Kdysi dávno vyšla recenze na BG ve score a hned v další čísle se omlouvali a připlácli raději 10/10, protože Ice ji pořádně prošel a cítil, že BG je něco výjmečného. F3 nafasovala rovnou téměř všude 9-10/10. To je velebnosti k zblití a zajímalo by mě kolik recenzentů by tomu dala retrospektivně kdyby Beth se Zenimaxem krachly :o).

Tohle je novinka o F:NV a ne diskuzní fórum, tak tu nebudu rozvádět to, že se mi Witcher líbil, ale jeho propagace byla téměř žalostná. O P:T prosím pomlč, protože jsem byl vlastníkem třetí kopie v ČR, hned jak ji v Kamelotu vybalili z krabice, dříve než ji Gamestar prakticky věnoval tři čísla. Navíc pro mě zůstává nejlepším a dosud nepřekonaným RPG(a přiznávám, že jsem nejednou využil exploitu s polštářem u hrobníka, abych si otevřel dialogové možnosti v Toweru) a diskuze na tehdějším BW byla tehdy ještě přínosná =). A mimochodem, když už mi částečně kážeš o grafice, tahle hra má ještě jednu výsadu! Kde jinde najdete renderované animace kouzel? Můj první Meteor showeru mě dostal(stejně tak i Kanón z Mechanu, byť to byl jen in-game shot).

A dle mého největší přínos F3? Tady si na mě JaW, který mě stále považuje za pubertálního F3 fana, smlsne. Díky F3 licence žije, mluví se o ní, diskutuje se a hádá se. Dle mého je licence ve špatných rukou(raději Bioware), ale nepopiratelně žije. A díky tomu může vzniknout F:NV od starých vlků a já pevně věřím, že vrátí Falloutu jeho ošuntělost, zkázu, strach z radiace, morálně svízelné situace a možnost ovlivnit svět kolem sebe svým stylem, ne jako loutka na provázcích.

Btw: jen tak pro moji smělou potřebu si rýpnout: s kolegy ve své \"škole\" řešíme jak znázornit stochastické procesy, které jsou stacionárně ergodické nebo neergodické v biosignálu a jak to vypočítat s přesností pro EMG(schválně zda to vygooglíš =D). Času na paření je méně :P.

To JaW: Myslím, že vidět jak ke Sarevok \"poskakuje\", když přichází poprvé lesíkem a pak jedním máchnutím krvavý splash po celé obrazovce, když zabije pana G(který neměl helmu, která by odvrátila critical hit), tak si kupuju letenku do Státu a vyrážím na lov :o).
Kontaktní údaje