.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Sius
Text: Recenzenti mají připravit ochutnávku očekávaného pro ostatní, kteří se jejich recenzemi můžou řídit nebo nemusí. A když je recenze zkreslená ať už kvůli zaujatosti recenzenta nebo snad kvůli podplácení, je zbytečné se ji věnovat. Celkově recenze je třeba brát velice nalehko a už vůbec ne na nich stavět nějaké závěry bez vlastních zkušeností. Názor většiny se často může shodovat s mým vlastním, ale nespokojím se s ním jen proto, že je to ostatním po chuti.

Co do úpadku, tak se možná týká aktuálního vývoje, kdy jsou hry kratší, povrchnější, akčnější a za každou cenu se snaží šokovat. Ale proč bych měl tíhnout na nové tituly, když je tolik skvělých her už dávno na světě. Prokousat se jima by jednomu zabralo pěkných pár let a věřím, že za tu dobu někdo vypotí nové a kvalitní RPG, které bude stát za ty prachy.

Propagace nebo nulová komunita kolem hry je to poslední co bych jí připsal jako mínus a míjet hry jen kvůli tomu by bylo ehm... tupohlavé. A s P:T můžu jen souhlasit, ale to nemění nic na tom, že to byl prakticky neznámý titul, který si proklestil cestu na piedestaly díky své epic-čnosti (jiný výraz mě nenapadá). A takových titulů si cením sakra víc než něčeho, co se opaluje na výsluní díky jménu a hype reklamě.

Jinak ta část o plusech u F3 je zase spíš pro meehaila (jak jsem psal, měl sem vás za jednu a tu samou osobu => bordel). Ale když už píšeš, tak zareaguju. Zatím F3 dokázal akorát oživit mrtvolu, ale místo \"spasitele\" nám tu vzmrtvýchvstanul hnijící ghoul. Možná tento pohled změní právě FNV, ale po fiasku s F3 a dalších vlnách zklamání v podobě DLC, člověk ztratí nadšení.

EMG - Elektromyogram? Hmm tu to zavání nějakou voodoo vědátořinou. Není to nějaké měření mozkových signálů či něco podobného? S tímto to na mě zkoušeli ve špitále ale krom mého znaleckého přikyvování si z toho rozhovoru nepamatuju nic.

Kontaktní údaje