.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Melichor
Text: Last strike: Recenze na F3 někdo někdy bral vážně(nemluvím o preview, kde jsme tu všichni hltali každé slovo)? Dříve se člověk sice dozvěděl, že dotyčný má moc rád kozlí prdele a hře bylo věnováno asi půl strany, ale mělo to štávu. To lezení doprd*le vydavatelům, distributorům, prodejcům(Ani za dob hlubokého temna jsem nikdy nešel do JRC, ale raději o krok dále do Kamelotu, kde zavedli tehdy v ČR revoluční prodej a nakup) je už dávno na mě moc. Dříve jsem kupoval časopisy kvůli obsahu na papíře, ale dnes jen kvůli hrám, které by mě bolelo stahovat nebo kupovat samostatně, když to tu mám v tenkém obalu na dvou plackách i obvykle s mody.

Mám ten pocit, že kvalitní RPG skončí tam, kde kvalitní adventury. Téměř každý jejich hráč vzlyká nad tím, kde je vyvážení Return to Darkness nebo Broken Sword v dnešní době a sám truchlím, že LA už nedělá podobné věci jako Grim Fandango. My RPG hráči máme štěstí... máme Bioware a u toho pevně věřím, že nás i nadále bude zásobovat ne takovými perlami jako BIS, ale velmi delikátními lahůdkami které, po zvyku na novou chuť, sežereme i s kostmi. A strejda Blizz nám taky občas za pár let nadělí pořádnou zábavu na pár dní. Stále také čekám, které studio konečně ponese pochodeň s Bioware, protože Obsidian je většinou v roli sidekicka a jeho tvorba je taková nahoru-dolu.

Nikdy jsem na F3 neplivnul, ale ani nevychvaloval. Já to beru jako konzolovou záležitost(podobně jako Halo), která se náhodou ocitla na mé stanici. Po projetí, jsem udělal tlustou čáru mezi F1, F2 a F:T(oh ano, taktické bitvy v prostředí Falloutu, byť s trochu divokým příběhem můžou být zábavné) a F3 a FO:BOSem.

O EMG nejde, jde o následné čtení z výsledné křivky(výpočet, které části jdou použít a které ne, díky arfaktům, atypičnosti atd.), které je trochu náročnější na jednoduchché vysvětlení, viz. hned první odkaz v Googlu:\"http://slon.fsv.cvut.cz/~kubin/crady/html/node5.html\"

to Jaw: morologický ;-P.
No tak stejně už se stěhujeme do nové novinky, díky, že se aspoň máme o čem do podzimu bavit... Keep it up :o)
Kontaktní údaje