.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Ještěr
Text: JaW:

1) Kdyby si \"moje\" BGE nakonec zahraly ony stovky lidi, byl by to z hlediska vyuziti neupsech a trochu ztrata casu (vzhledem k predpokladanemu vynalozenemu usili urcite, na druhou stranu nevim/nechci vedet, kolik usili stal asi FOnline, hadam, ze rozhodne mene). I to je ale celkem irelevantni, komentoval jsem ryze svuj postoj k FOnline, je logicke, ze sto lidi, sto chuti.

2) Ja to nezkoumal. Jestli tu vec vykoumali v radu tydnu, great, vyborne pro ne. Me ta onanie na NMA kolem toho prijde dost prehnana. Povazovat prechod z 2d do 2.5d je v roce 2010 absurdni. Domnivam se, ze oldschoolery to spise znechuti a \"BFU\" zmate (kolik pokusu \"zmodernizovat\" Fallouta uz tady bylo?). Treba na tom ale nakonec uspesne vznikne projekt, ktery me bude doopravdy zajimat, uvidime.

Na jednu stranu se nadava na cokoliv new od Beth/IPLY, ale o dva metry dal ti sami lidi dusevne onanujou nad zlepsenim looku armoru, 3d critterkem nebo enhanced animaci smrti. Receno na rovcu - jeste, ze jsou tu lidi jako ja, Daemon, Ardent, kteri stavi sve projekty pres gameplay a roleplay. Tolik muj mimo misny nazor.

Ale jak jsem napsal, hlavne, ze se NECO deje a NEKOHO to uspokojuje.
Kontaktní údaje