.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Ještěr
Text: Jaw:

1) Podle mě naprostý omyl. Falloutu už roky nemaj moc jak ublížit, Falloutu může ublížit leda komunita sama. Se starýma hrama to jednou bude tak, že se dostanou do role podobné starším knihám, filmům, nebo muzice. Tvůj komentář má podle mě takovou váhu, jako kdyby někdo 10 let po natočení Občana Kanea nebo napsání Kmotra prohlásil, že za dalších 5 let už po těchto dělech nikdo ani neštěkne. Vždyť je to nesmysl :-/

2) Absurdní ne, přeceňovaný ale jo. Jestli narážíš na x\'il-ovy critteří úpravy, tak mi přijdou hodnotné z toho důvodu, že a) jedou vyloženě v kolejích originálů a b) mám z nich určitý užitek :))

Na jejich vylepšení z mého pohledu vesměs sere pes, nevidm v tom mnoho prospěšnýho. Pokud teda nechceš měnit za každou cenu jenom proto, abys \"měnil\"... Podle mě, kdo moduje Fallouta, měl by zůstat zajetý ve starých kolejích a soustředit se spíše na vyrovnání se BISákům v umělecké a intelektuální kvalitě těch her (zatím se tak moc neděje) a snažit se tak nějak prohloubit ten daný svět, a ne programovat Online (skoro killing-only) projekty a drbat do enginu.

Mě Lexx zklamal v podstatě už tím, že na místo SD Chapter 3 se hnojí a rejpe v tomhle patvaru.

Kytku eventuálně chci, neb nemám skoro žádné animátory a přijde mi jako cenný oživení, tečka.
Kontaktní údaje