.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: JaW
Text: c.Data - pokud tě tak strašně zajímá, jak bysme (nevím koho přesně myslíš) chtěli, aby hra vypadala, směřuj sv0 zraky sem http://forum.madbrahmin.cz/viewforum.php?f=9

Ve zkratce ti jen řeknu, že já bych si přál vrácení všech RPG prvků (funkční a vyvážené perky, skilly a SPECIAL), kvalitních dialogů, více zajímavých úkolů, uvěřitelnost světa (příklad. - je hloupé, když se na každé druhé hromadě odpadků válí funkční počítač či rádio, když 50 metrů od obrovské základny BoS kempuje hejno nájezdníků, kteří sužují okolí apod.). Když už z toho udělali FPS, kde 90% času stráveného ve hře strávíte střílením něčeho, tak bych si přál, aby se to alespoň jako FPS dobře hrálo. To souvisí také s AI, která je naprosto tragická. A tak by se dalo pokračovat. Shrnuto, podtrženo, je Fo3 hra, kde bylo všechno jenom nakousnuto, ale nic nedotáhli do konce, hra, která byla hrubě nadhodnocená a neměla s původními Fallouty mnoho společného.
U FoNV můžeme očekávat vylepšenou RPG část a částečně i soubojovou část. Jak to nakonec dopadne se můžeme jen dohadovat a to taky děláme 8-)

Pokud ti připadá zcestné hrát staré Fallouty a nové modifikace, tak věř, že ty hry stále neztrácejí na svém kouzle a stále baví. Nebýt starých Falloutů a pořád velké komunity fanoušků, tak tu nebudou tyto stránky, jediné české fan stránky, které se zabývají i Falloutem 3, protože evidentně Fo3 není pro většinu hráčů tak zajímavý, aby nad ním trávili více času a nějaké fan stránky založili. Jediné stránky o kterých vím, které se zabývají Fo3 v angličtině, se nazývají Planet Fallout a tam chcípnul pes. Stránek o starých Falloutech fungují ještě desítky a nikomu to nepřijde scestné. Vypadá to tak, že pro většinu lidí přijde spíše scestné zabývat se nudnou hrou, jakou Fallout 3 bezesporu je.

Amaroun - s tou elektrárnou dobrý postřeh!
Kontaktní údaje