.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Kein
Text: Amaroun: Grafika je ošklivá, stačí když se podíváš na grafiku dnešních her viz Mass Effect/Dragon Age. O tom nemá cenu dál hovořit.

Po zkušensoti z Fallout 3 opravdu neočekávám, že to bude RPG, byť je tak prezentováno, samozřejmě jen hádám, jak jsme psal dříve (což už jsi samozřejmě necitoval ;) ). Uvidí se až hra výjde. Každopádně díky předchůdci má tato hra nakročeno ke statusu debilní hry - proto tvrdím to co tvrdím, byť jsem si nemohu být jist, ale vyjádřeno v procentech tak je to 90 na 10%, že to RPG opravdu nebude - s tímto snad musí počítat každý.

Co se týče koz - Ne nejsem proti všemu co se ve hře objeví (ačkoli zatím sem nenašel nic krom artworků co se mi líbilo) - ale kozy opravdu považuji za hloupý nápad byť jsou jakkoli vysvětlitelné, nelíbí se mi, a nevidím důvod proč je tam cpát.

Co se týče elektrárny - také jsem udával další důvody jak jistě víš, včetně toho, že jsem psal, že si jen těžko můžem představit detaily opotřebení a životnosti turbíny - zatímco takový solární paskvil jako byl do FNV nasrán je daleko více napadnutější a sázím na to, že ve hře budou panely ze skla a né z nějakého leštěného kovu jak zde padlo, nehledě na to, že by ty solární panely, ať už jsou z čehokoliv, byly setřeny z povrchu zemského výbuchem první bomby daleko snáze, nežli jaderný reaktor v betonu. K tomu všemu se mi opravdu, opravdu solární věž nelíbí a nelíbila by se mi ani kdyby byla ve F2.
Kontaktní údaje