.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Sybrakos
Text: Jaw: komentuju tvůj příspěvek o trochu víc nahoře.

Tvrdil jsi, že nevíš, o kom jsem mluvil jako \"Vy\". Já ti to můžu říci přesně. Zdejší návštěvníky stránek vidím na dva tábory.

1.)- Ty, kdo pořád hrají staré fallouty, dělají na ně všelijaké mody a tvrdí o sobě, že jsou \"staří harcovníci\". Nic proti, ale stupidnější výraz jsem už hodně dlouho neslyšel. To když jsem v dětství hrával Fallouta 1, tak to jsem také \"starý harcovník\"...? A co teprve Wasteland, to jsem vydržel hrát jenom pár minut a pak jsem to odinstaloval. Ale jedeme dál. \"Vám\" podle mého zkrátka nejde pod vousy, že se někdo pokusil vytáhnout licenci Falloutu z bahna. Koupil jí od lidí, kteří na \"náš\" svět zvysoka kašlali a už zřejmě nikdy by jsme se bez zásahu lidí z Bethesdy nedočkali pokračování. Házet na někoho špínu, a smát se jeho snažení je přeci tak snadné. Hele, Todd Howard a jeho lidi, to jsou ale blbečci, že jo??!

2.)- Ty, kteří se zvysoka vykašlali na předsudky a rozhodli se jinak. Ted\' budu mluvit o sobě, sorry. Mnohokrát jsem přemýšlel, dokonce se mi o tom hodněkrát zdálo, že budu Fallout prožívat z vlastních očí. Když jsem viděl úplně první trailer, dá se říct, že si mi splnil jeden z životních snů. Když hra vyšla, trávil jsem u ní celé dny a noci, to se prostě nedá popsat. A hraju dodnes. Kam se hrabě nějaký izometrický pohled. Jestli někomu vadí třeba různá účinnost zbraní, já zase argumentuji tímhle. Kdekdo namítá něco ke \"stupidnosti questů\".. Já byl všemi úkoly nadšen, vůbec se mi nezdáli trapné, lidé v pustině prostě dostávají různé nápady. Kdo se vymlouvá na tomto webu a foru, jak je Fallout 3 a jeho Dlc špatné, a že Toddovi Howardovi \"vykuchají a snědí jeho játra\", tak to je ubohost největšího kalibru. Většina se zde jenom snaží zapadnout, tak proč někoho neočernit, když budou in.
Kontaktní údaje