.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: chekotay
Text: Děkuji, JaWe, vždy si rád přečtu tvé aktuálky. Je pěkné, že se nesnažíš psát nezaujatě, ale ještě hezčí je, že dokážeš svou zaujatost podložit.
Ad Sius: F1/2 vytvořily normu. Cokoliv, co se jmenuje stejně ale nedodržuje normu, je špatné. V tomto ohledu patřím k radikálům.
Stejně tak jsem ochoten vzít na vědomí možnost, že významná firma je schopná ovlivnit významné recenzenty - a že méně významní recenzenti vědomě i podvědomě upravují své recenze podle těch významných. Osobně nepovažuji tento jev za důležitý, více než na časopisy dám na dobrozdání přátel.
Ale zpátky k novince: Že je Tukan málo schopný jsem pochopil už z prvního mnou koupeného čísla Score (zrovna vyšel QIII), divím se, že tam ještě vydržel. Samozřejmě, hry se vyvíjejí, hráč se vyvíjí také a každý má právo a nárok změnit názor. Ale od recenzenta renomovaného (alespoň na domácím trhu) tématického plátku očekávám, že již má něco odehráno, nenechá se strhnout prvotním nadšením a je schopen vytvořit a udržet si (a prezentovat) jednotný pevný názor. Konečně to je důvod, proč si kupuji časopis a nerozhoduji se o koupi hry toliko na základě videí na YouTube.
Kontaktní údaje