.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Psychotic
Text: JaW: To se ti ale jen zdá. Já hraju hry opravdu dlouho a žádný pokles kvality jsem nezaznamenal. Když jsem poprvé hrál Fallout 2 nebo Diablo, bavily mne. Když teď hraju Oblivion, Borderlands nebo GTA4, baví mě hry stále stejně. Jediná věc, která se na hrách vyvíjí k horšímu, je obtížnost. A to nemyslím obtížnost akce jako spíš absenci \"záseků\", které mi při hraní starých her vždy hnuly žlučí, ale zase jsem se pak při každé dohrané hře cítil, jako mistr světa. Dnes už to sice při dohrání necítím, ale zase jsou hry v lepší téměř v každém aspektu. Zrovna při srovnání Morrowindu s Oblivionem je to vidět.
Spojení \"je mi vás líto\" nemám rád, ale tady se to opravdu hodí. Je mi vás líto, že vás nové hry nedokážou zabavit. Hry jsou moje hlavní forma odreagování po práci a kdyby mě najednou začaly nové hry nudit... asi by to nebylo dobrý.
Takže opakuji: Oblivion ani Fallout 3 nedostaly dobré hodnocení kvůli uplácení recenzentů, ale protože jde v obou případech o úžasné hry, minimálně pro dnešního hráče ano. A pro dnešní hráče se ty recenze také dělají.
Kontaktní údaje