.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Melichor
Text: Stále ten samý kouř z toho ohníčku, co vzniknul s příchodem třetí části. Ale zkuste se podívat jeden ze vzorů Falloutu Mad Maxe a nemůžete říkat, že jste to nečekali =). Při sledování jednotlivých dílů jsem se cítil jako u hraní Falloutu. F1/MM1: Paráda... F2/MM2: Tak tohle se mi už z paměti jen tak nesmaže... F3/MM3: WTF?

Nebudu tu znovu obhajovat F2 nebo dokonce v určitých aspektech F3, k tomu by se více hodilo znovu otevřít slavný Psychoticův topic a dělat bordel tam, než v novince o preview F:NV.

K novince: JaW to sepsul už dost, ale měl jsem při projetí článku několik momentů...

Spojení hardcore mod a masochismus... tam doufám patřilo realismu/idei života v Pustině.

Rýpnu i jinam... Dějové rozdvojky snad jen v Zaklínači? Dva týdny zpět jsem znovu dohrál ench. edici a žádnou rozdvojku jsem nenašel( Jak za neutrála, Řád i Scoia\'tael jde příběh pořád tou samou stopou). Takhle by šlo označit každé lepší RPG jako SW: KotOR nebo ME.

Kolonka parťák: Hodnocení přehazovaní zbraní a komentářů... Hrál vůbec Tukan F2, BG, ME nebo P:T? Toť otázka do pléna...

A co je kruci \"pošukanost\"?

Něco ke Score: Že Score půjde někam mi jasné od vykopnutí Andreje, že RPG sekce půjde do kopru bylo jasné s odchodem Iceho. V ´98 to možná nebyl nejobjektivnější časopis s krasopisnou češtinou, ale člověk se u něj bavil(Kozlí prdele). Užasnul jsem, když jsem pak zjistil, že Zvelebil má být šéfredaktorem, když mi vyskočila vzpomínka na jeho nástup na dav na Lávce na Turok párty a při sečtení jeho doby působení v redakci.
Ale Tukan se snaží aspoň o trochu zábavnou formu. A jeho hodnocení? Už jsem zvyknul, zvláště, když jsem přelouskal preview Godfathera od EA z NY. Ovšem dobrý recenzent umí přiznat, že přestřelil, ať už kladně nebo záporně a omluvit se za to čtenářům. Třeba když už recenzuji hru a v rozhovoru mám, že má mít 500 konců, tak aspoň zkusím dva-tři když mě netlačí uzávěrka a pak napsat malé okénko: ,, Sorry, žádná 500-možná retrospektiva tam není, 1000 slow motion headshot je fakt nuda a ne MASOX, atd.\"

A omlouvám se zas za své myšlenkové vyblití.
Kontaktní údaje