.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: JaW
Text: Psychotic - S tím autem to tvé přirovnání vázne právě v tom, že Faillout 3 je ve všech ohledech horší. Je to akční hra zaměřená na mozkově méně nadané jedince, kteří by se v opravdové RPG hře ztratili.

Pokud bych já přirovnal Fallouty k autu, koláčku a k ženě, bylo by to asi takhle:

Je to jako když potkáš svou první ženu. Přijde ti jako ta nejlepší na světě a máš ten nádherný pocit, když si spolu hodiny povídáte, smějete se a pak se milujete. Je úžasné duchaplná a jste jak jedna duše, jedno tělo. Žijte spolu krásný život, objevuješ na ní stále nové zajímavé věci a i když její venkovní krása pomalu odchází, pokaždé tě něčím dokáže mile překvapit.

Ale za 10 let potkáš mladou ženu, kterou si předtím viděl v televizi, na plakátech a v časopisech psali, že je naprosto úžasná a neuvěřitelně zábavná. Uvěříš jim, protože to psali opravdu všude a utečeš od své staré ženy. Po několika týdnech zjistíš, že je sice tvá nová přítelkyně opravdu krásná, oblékaná podle poslední módy, ale uvnitř je prázdná jako řecká státní pokladna. Nemáte si spolu o čem povídat, nesmějete a připadá vám, že se miluje jen z povinnosti. Duchaplnost se jí na hony vyhnula a vůbec si s ní špatně rozumíte. Žijte spolu jednotvárný život a po týdnu už není na ní co objevovat.

Bez dlouhého váhání se proto vrátíš ke své staré ženě, která nemá jen pěknou skořápku, žijete dál svůj bohatý život a snažíte se na ten strašný omyl oba zapomenout.
Kontaktní údaje