.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Templayer
Text: výpis ze sice zastaralého, ale přitom opodstatněného článku -
\"Ve chvíli, kdy StarForce posoudí některou z vašich akcí jako podezřelou, dává se do akce. A protože má tak vysokou úroveň oprávnění, dokáže do značné míry ovládat a sledovat i hardware. Většina podezřelých akcí tak končí okamžitým restartováním počítače, bez možnosti uložit si data. To však není všechno. StarForce se stará i o produkty, na nichž tato ochrana není, protože při čtení odbourává jejich ochranné informace. I v případě software, který je kopírovatelný, tak podobné činnosti zamezuje.\"

Sdílím stejný názor jako někteří z vás - Proč si sakra kupovat hru, kterou možná nakonec ani nerozjedete, kde paltíte ledatak za ty pí**** , když si je můžete stáhnout, a ve výsledku nakonec výjde, že pirátská verze je na sfunkčení mnohem jednoduší než verze koupená (za kterou ještě navíc platíte)

A u mnohých firem a skupin bývá podpora naprosto mizerná.

Ne že by fallout byl nějak extra dobrá hra, ale tohle už mi začíná lézt krkem.
Samozřejmě vlastním také originály her, ale jenom pokuď jsou to kvalitní hry a placení je opravdu opodstatnělé (např Planescape: Torment (podobný víceoblíbeným hrám stejného žánru jako napříkald Baldurs Gate a Icewind Dale) nebo třeba Wiggles)
Kontaktní údaje