.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Takže, máme tady autora jménem Robert a povídku Běžná šichta. Cokoliv, co bych dodal, by vás jenom zdržovalo od čtení tohohle vtipného kousku.
Hodnocení:
Cheky: 1 (s mínuskem :) )
Ssyx: 1- potěšilo, ale chtělo by to trošku ohlídat kontrolu pravopissu
Viky - 1
Tina - 1
meehail: áno (1)
Průměr: 1
Druhé kolo:
Cheky: 2
meehail: 1
Ssyx: 1
Tína: 2
Viky:2
Celkem: 8
SPOILER
Schválně jsme se ptal Firejse, proč napsal stejnou povídku jako tady Robert, ale dušoval se, že to je jen náhoda. OK, nezbývá než věřit, že pouhou náhodou jsou na druhém a třetím místě povídky o vandrujících kyborzích s brokovnicí pasoucích po tom největším bohatství v Pustině.
Autor: Firejs | Odesláno: 16:34, 3.1.2019 | ID: 708406 | Nahlásit Vaultmasterům |
Dočteno. Přišlo mi to trochu slepené s několika samostatných na sebe nenavazujících příběhů, ale bylo to čtivé a veselé, takže dobrý. Ovšem, Tvrdojádro je větší hrdina než Nývlt. To je prostě fakt! :) | |||
Autor: Henry | Odesláno: 17:08, 5.1.2019 | ID: 42bce2 | Nahlásit Vaultmasterům |
Nejde mi to stahnout..:( | |||
Autor: Henry | Odesláno: 22:06, 5.1.2019 | ID: 613f72 | Nahlásit Vaultmasterům |
Stáhnout mi to šlo a pořád jde. | |||
Autor: Chilly | Odesláno: 22:07, 5.1.2019 | ID: 613f72 | Nahlásit Vaultmasterům |
to je tak, když si člověk myslí, že vyplňuje předmět a přitom vyplňuje autora. Každopádně stáhnout mi to jde. | |||
Autor: <a href="https:// | Odesláno: 06:21, 23.4.2019 | ID: 70d09c | Nahlásit Vaultmasterům |
You've touched upon a rather sensitive subject here but you managed to do it flawlessly. For a fellow blogger, you deserve a pat in the back. Cheers! |