• 13.11.2010 . . . Recenze na Fallout: New Vegas ve Score, na Doupě.cz a na The Escapist
Autor: JaW | 
Komentuj novinku (8) | 
Tagy: Recenze Fallout: New Vegas
| Sdílet na Facebooku
Hned ta první recenze ze Score č.201 mě celkem příjemně překvapila. Když si vezmeme, že Mikoláš Tuček ohodnotil již dříve průměrný Fallout 3 na 93% a napsal slabé preview na FoNV, těžko bychom od něj čekali něco jiného, než rychle splácanou recenzi. Opak je pravdou. Jeho recenzi na New Vegas bych zařadil k těm lepším, co zatím vyšly. Je vidět, že autor recenze hru opravdu hrál. Jeho konečné hodnocení hry je však jen (na Score) slabých 85%. Celou recenzi si můžete přečíst zde (Děkujeme temným stínům z Mohavské pouště).
Druhá recenze vyšla před týdnem na Doupěti a kdyby mě na ni neupozornil Xandas na šoustbórdu, tak bychom ji úplně zazdili, což by ani tak moc nevadilo. Recenze je napsána takovým tím hurá stylem, jako kdyby měl autor za 5 minut vystupovat z vlaku nebo umřít. Hodnocení 9/10.
No a poslední recenze je jen pro anglicky nadanější brahmíňany. Vyšla v internetovém magazínu The Escapist a já si ji dovolil uploadnout do našeho vaultího superpočítače Pepik od firmy Vault-Tec, protože mě prostě dostala do kolen.
Celkový seznam recenzí pak naleznete zde.
... ARCHIV ...
Vault šílené brahmíny vytvářejí a spravují vaultmasteři JaW, Ratman, chekotay a smejki za přispění návštěvníků.
© JaW & Ratman & petruschka & Chekotay & Jay Kowalski & Daemon & Harley & Ještěr & Deimos & smejki 2001-2077
V grafickém zpracování jsou použity materiály z her: Fallout, Fallout 2 a Fallout Tactics © Interplay, Fallout 3 © Bethesda,
Přebírání materiálů z těchto stránek bez souhlasu autora je výslovně zakázáno
a trestáno celoživotně se vracejícími záchvaty úzkosti a provinilosti!
|